Ezoterikus Kalendárium 2017

Utolsó darabok! A hetedik Kiadású Ezoterikus Kalendárium! Teljesen megújult kívül és beül! Spirituális üzenetekkel, túlélő tippekkel! Érdekelnek a havi asztrológiai előrejelzések? Szeretnéd ismerni a Holdfázisok pontos adatait?  Szeretnél minden napra egy spirituális útmutatót? Ha mindemellett még egy határidőnapló is jól jönne, akkor az Ezoterikus kalendárium 2017 Neked szól! Ha Te is úgy akarod, 2017-ben minden nap Veled lesz, és személyes, bölcs asszisztensként kíséri utadat!

A tudatos és okos magyar nők naplója!

Tiéd lesz a kalendárium segítségével 3 további különleges anyag, mely máshol nem lesz olvasható!

Bővebbet itt olvashatsz: www.ezonaptar.hu

Rendelhető 2016. május 1-től!


 

Optimista Kártya

Szabadulj meg a negatív gondolatoktól, tedd szokássá a sikert! Eddig azt hitted optimista vagy? Lehet, hogy nagyot tévedtél! 12 évvel ezelőtt rá kellett döbbennem, hogy az optimizmus nem egyenlő a vágyakkal, vágyképekkel, fantáziálással. Sokszor mertem lyukas vödörrel a vizet, azt hittem, ennek így kell lennie, a dolgok csak úgy megtörténnek, nekem pedig el kell tűrnöm, hogy mások áttapossanak rajtam, kihasználjanak, vagy visszaéljenek jó szándékommal!

ELEGEM LETT EBBŐL! Te is ugyanígy érzel most? Nos, akkor tudd, már biztos nem járunk egy cipőben, mert nekem átalakultak a gondolataim, nem tudok pesszimistán gondolkodni, sőt, egyenese töröltem ezt a szót a lexikonjaimból.

RENDELD MEG MOST KEDVEZMÉNNYEL!


 
© 2011 Holddieta.hu Minden jog fenntartva.