Szatmári Nóra

Ezoterikus tanácsadó, az Optimista szemlélet hitvallója

Vallom, egy mosoly, egy őszinte megnyilatkozás, a derűlátó gondolkodás megváltoztatja az életet!

Tanulmányaim, magánéletem, munkám során sokszor feltették nekem a kérdést, miként tudok a nehézségekkel, gátak halmazával mosolyogva szembenézni, s bármily nehéz, folytatni tele életerővel utamat a kitűzött célig. Mert nem adom fel. Sosem hitették el velem, hogy nincs tovább. Mint minden embert, engem is megingathattak, de el nem téríthettek. Az elmúlt 10 évben tudatosan kialakított optimista szemléletmódommal jutottam el oda, ahol most vagyok.

Melyek voltak a legjelentősebb lépéseim?

  • Reiki I. és II. 1997. - Budapest
  • Feng Shui diploma, Malajzia, 2000 – Lillian Too irányításával
  • Kínai Bíborcsillag asztrológia diploma, 2001 – California, Berkeley Egyetem, 5 hónapos kurzus – Hen-Li Hwan Mester irányításával
  • Kínai Bíborcsillag asztrológia Mester kurzus, 2004 – California, San Francisco, 3 hónapos kurzus – Hen-Li Hwan Mester irányításával
  • Az Ezoterikus.hu portál vízre eresztése, mely ma hazánk legnagyobb, tematikus (csak ezotériával, spiritualizmussal, és a hozzájuk közvetlenül kötődő témákkal foglalkozó) portálja, napi 20,000, néha 30,000 egyedi látogatóval.
  • Feng Shui BTB Mester Tréning 2006-2007 – Dr. Edgar Sung irányításával
  • Grafológia és rajzelemzés oklevél, Grafonet Szabadegyetem, 2010, Budapest

Közben szépen lassan, de biztosan: nyugati asztrológiai ismeretek; több számmisztikai rendszer (kínai, arab, indiai) alapos elsajátítása; saját jós- és elemzőtechnikák kidolgozása (kristály jósda; számjósda; kőjósda; görög szimbólumjósda – egyéves szakirodalmi kutatás mellett). Színválasztási elemzések; afrikai és arab jóslások elsajátítása: kávézacc, kagyló, teafű; elmélyülés a védikus asztrológiában és az álomfejtésben; saját aromaterápiás rendszer kidolgozása; a különböző szimbólumrendszerek megismerése, ezzel kapcsolatos folyamatos publikálás; rajongok a kínai tenyérelemzés rejtelmeiért, és az elmúlt évben mélységes barátságot szőttem a Tarot kártyával is.

Írásaim a legnagyobb kiadóknál jelentek és jelennek meg print és online formában állandó jelleggel: Sanoma / Centrál Média, Index, Marquard, Origo, Axel Springer – mindösszesen eddig több mint 2000 kisebb és nagyobb írás, köztük több olyan, mely úttörő hatással bírt, senki hasonlót nem írt engem megelőzve.

  • napi, heti, havi, éves horoszkópok
  • ezoterikus és női témákat feldolgozó anyagok nagy mennyiségben
  • s természetesen a saját portáljaimra is írok rendszeresen

20 éve állandó felkéréseim vannak a legkülönfélébb rendezvényeken való megjelenésre, helyszíni tanácsadásra vagy előadások megtartására. Több száz céggel dolgoztam már, 90%-ban visszatérnek hozzám, ha egyszer már dolgoztak velem és/vagy csapatom tagjaival. Évente minimum 150 különböző kisebb és nagyobb rendezvényen veszünk részt, ebből kb. 90-100 rendezvényen személyesen közreműködöm, ügyfeleim nagy része ragaszkodik jelenlétemhez, számukra megnyugtató, hogy biztos kezekben van a szervezés. Erről részletesebben a www.rendezvenyprogram.hu oldalon olvashatnak.

Még többet Nóráról ás szolgáltatásiról, referenciáiról, megjelent könyveiről:

www.szatmarinora.hu

 
© 2011 Holddieta.hu Minden jog fenntartva.